Társas- és kártyajátékos Szilveszter

(nem csak társasjáték rajongóknak…)

Várunk mindenkit aki egy jó hangulatú, játékos hét(év)végére vágyik Mezőkövesden 2009. december 31 – 2010. január 2.-a között!

A hétvégén az MATE és az Anduril Lángja társas- és kártyajátékklub társasjátékai lesznek megtalálhatók. Továbbá mindazon játékok amit hoztok.
2009. december 31. – csütörtök:
Érkezés napközben / este, vacsora. Társasjáték, buli, pezsgő, újév köszöntés.

2010. január 1. – péntek:
Reggeli. Napközben a Zsóry fürdõ vagy a Miskolctapolcai barlangfürdő meleg vizes medencéiben regenerálódás az előző éjszaka után (délelőtt vagy délután). Ebéd / vacsora értelemszerűen. És társasjáték, amikor csak belefér…

2010 január 2 – szombat:
Akik a második átjátszott éjszaka után is fel tudnak kelni, azoknak reggeli. Igény esetén városnézés Egerben, és persze társasjáték minden mennyiségben. Hazaindulás nincs időhöz kötve, kinek mikor van kedve.
Utazás egyénileg autóval, vagy vonattal illetve busszal.
Kérjük hogy jelentkezéskor jelezzétek, hogy autóval vagy anélkül jöttök, illetve hogy van-e még szabad hely nálatok a kocsiban.

Költségek:
Az utazás költsége az utazás módjától függ, Mezőkövesd Pesttől kb. 130 km-re található.
A szállás és a napi háromszori étkezés (csütörtök vacsorától szombat ebédig) díja a teljes hétvégére 18.000,- Ft (ebben benne van egy kis szilveszteri pezsgőzés és az éjfél utáni virslievés is, egy kis forralt borozgatás). Jelentkezéskor 10.000,- Ft előleget kérünk!
A szállás: kétágyas szobákban – külön fürdővel és konyhával (van 5 darab pótágyazható szoba gyerekes családoknak – ebben az esetben a gyerek szállása ingyenes). A legtöbb szoba különálló kétágyas, illetve van három olyan apartman, amiben két kétágyas szoba van.
Az étkezés: egy közeli étteremben (szomszéd utcában)
Részvétel csak előzetes jelentkezés alapján! A jelentkezéseket addig fogadjuk, amíg hely van (összesen 42) vagy telefonon, vagy e-mailben, illetve ha kérdés merülne fel, itt lehet érdeklődni:

http://www.turazzvelunk.extra.hu/html/szilveszter.html

Addig is jó játékot mindenkinek: A szervezők

——————–
Játssz velünk szilveszterkor is!

Anduril Lángja társas- és kártyajáték klub

1133 Bp.Visegrádi utca 83/c

Nyitva tartás: kedd 18-23h, csütörtök 18-23h

információ:
e-mail:anduril.langja@gmail.com
skype:anduril.langja
mobil:06-20/467-xxxx

Ezt már olvastad? : Vérrel vívott szabadság – letölthető tá...
(2013.02.22.)

Itt lehet hozzászólni !