III. MATE Társasjátékos Tábor Tőserdőn

Kedves Társasjáték Kedvelők!

2010. július 2-4. között kerül megrendezésre a III. MATE Társasjátékos Tábor Tőserdőn.

Azt hiszem nagyon nem kell bemutatni a rendezvényt azoknak, akik már ismernek minket. Akik még nem ismernének azoknak néhány szóval jellemezve a dolgot: társasjáték éjjel-nappal, ki meddig bírja, sok-sok új és régi játékkal.

A faházak 4-6 fősek, mindegyikben külön fürdőszoba és hűtő. Mindegyik előtt külön műanyag kerti bútor. Van egy központi épület, ami nappal elsősorban az étkezések helyszínéül szolgál majd, éjjel pedig a nagy össznépi játék költözhet ide. A nappali játékhoz egy nyitható oldalú „partisátor” lesz felállítva, hogy az étkezések idejére se kelljen abbahagyni a játékot – és különben is, jó időben azért csak kellemesebb kint.
Akik voltak tavaly is, azoknak nem kell részletezni, egyedül a sátor jelenthet újdonságot.:-)

Mindenkit itt szeretnénk kérni hogy minél több játékos kedvű ismerősének szóljon, mert 50 fő felett olcsóbb lesz a hétvége, és azt hiszem ez mindenkinek érdeke, hogy így legyen… A hely maximális befogadóképessége egyébként 90 fő.

Az ár:
50 fő alatti jelentkezés esetén 12 500, – Ft / fő a részvételi díj, 50 fő feletti jelentkezés esetén egységesen mindenkinek 11 500, – Ft / fő-re csökken az ár, mely mindkét esetben tartalmazza a szállást, IFÁT, és péntek estétől vasárnapig délig a teljes ellátást.

Még egyszer az időpont: 2010.07.02 – 20010.07.04.
A helyszín: Tős Pihenő Kft. üdülője, Lakitelek-Tőserdő, Katica u. 1.

Jelentkezni a gyerejatszani@gmail.com (Szilvi), illetve az fsomoskoi@gmail.com (Feri) címeken lehet.

Üdvözlettel:
Somoskői Ferenc és Vincze Szilvi (Anduril)

Ezt már olvastad? : Játékfejlesztői kérdések és válaszok
(2012.03.21.)

Itt lehet hozzászólni !