Kapolcs: Papír a papíron

Ha minden igaz, lassan már hajtogatják azokat a papírasztalokat, amiken majd játszhattok nálunk a Művészetek Völgyében.

A korábbi három évben is – jórészt – papírbútorok nyújtottak felületet a kartonból készült játéktábláknak és papírból készült kártyalapoknak, amit mi raktunk rájuk, hogy Ti kellemes lazításban vagy feszült figyelemmel eltelve tölthessétek a Völgyben az időt a felkelés és az esti programok között.

Izgalomra tehát semmi ok, idén is ott leszünk. Terveink szerint mi játékmesterek heten megyünk, mint a törpék, de óriásként kívánunk megküzdeni kíváncsi rohamotokkal.

Meglehet a hetes számról némelyeteknek a gonoszak jutnak eszébe, a gonoszságról pedig az asztal túloldalán ülő ellenfél aljas lépései, de egyrészt nem feltétlenül gonosz az, csak egyszerűen célszerű, másrészt nem mi fogunk ott ülni, mert a mi feladatunk a magyarázat, a segítség lesz.

Július 23-án nyit a Völgy, s aznap mi is érkezünk. Tíz napon keresztül az elmúlt években megszokott menetrend szerint minden délelőtt 10h-kor nyitunk Kapolcson a nyomdaudvarban, 13h és 15h között Cili néni vendégei leszünk, azután 18h-ig szintén várunk benneteket.
Augusztus 1-én 18h-kor pedig a Völgyben 2010-re végleg zárunk.

Jöttök?

Ezt már olvastad? : Tél-végi társasjáték csere-bere börze
(2015.11.25.)

Itt lehet hozzászólni !