Sikeres társasjátékverseny

THNlogo

A verseny logója

Két hete telt ház mellett tartották az Árpád Gimnáziumban a – már ötödik alkalom után nyugodtan hagyományosnak nevezhető – társasjátékversenyt.

A versenyen a MATE részéről is megjelentünk, igaz nem résztvevőként, hanem támogató és népszerűsítő jelleggel. Mi a várakozóknak és az éppen ráérőknek mutattuk be három asztalon többek közt a következő játékokat: Roll Through the Ages, Space walk, Ghost Stories, Pentago, Quoridor, Hive, Hansa. (Na és persze azzal is büszkélkedhetünk, hogy az egyik szervező is egyesületünk tagja lett pár évvel ezelőtt. :o)

A program szervezése és lebonyolítása kitűnően sikerült.

aula

Árpád Gimi, aula

Mintegy 110 fő versenyző 4 kategóriában küzdött meg az elismerésért 9 és 16 óra között. A versenyek gördülékenyen zajlottak, a versenyzők körülbelül 20 asztalon mérhették össze a tudásukat a maguk által választott kategóriában. A verseny jó hangulatát tovább fokozta/fokozhatta a nevezési díjba épített üdítő- és szendvicsfogyasztás, hogy az ebéd után kiosztogatott agyserkentő csokoládéról már ne is beszéljünk.

szervezok

Csík Zoltán és Simon Péter

Külön dicséretet érdemel az a szakszerű időbeosztás, mely az egész versenyt jellemezte. Szinte mindennel sikerült időben végezni, a verseny vége és az eredményhirdetés alig pár percet csúszott!

Minden elismerésünk a szervezőknek, Csík Zoltánnak és Simon Péternek!

Gratulálunk nekik színvonalas munkájukhoz, gratulálunk a nyerteseknek eredményeikhez és az összes versenyzőnek lelkes részvételükhöz!

(további képek)

Ezt már olvastad? : Társasjáték-fejlesztők Napja 8. (2016.02.13.)...
(2015.12.02.)

Itt lehet hozzászólni !