KlubNEMajanló – FMK

R.I.P.

Négy hónapja tartó bizonytalanság szűnt meg ma, s nőtt ezáltal világunkban a rend.

Évi novemberben vette fel – évek után újra – a kapcsolatot az FMK-val, de sajnos az eltelt négy-öt hónap nem telt zökkenőmentesen. A nehezen összehozott szóbeli és telefonos egyeztetések eredményeként előállott időpontokat szóban elfogadták, a fő paraméterekben (díjmentesség) megegyezés született, de sehogy sem akarózott részükről írásban visszajelezni erről, valamint az előre megbeszélt időpontok is utólag mindig bizonytalannak tűntek a végső pillanatokig. Évit hónapok óta nyomasztotta, hogy nem sikerül írásbeli visszaigazoláshoz jutnia a megbeszéltekről.

A szerződés tervezetét a korábbi elképzeléstől eltérve végül is Évi küldte el nekik a múlt héten véglegesítés céljából, illetve hogy végre írásbeli állásfoglalást kapjunk tőlük a konkrét időpontok elfogadásáról. Ennek eredménye lett kb egy hét után egy mai telefonhívás, melynek során a művház kapcsolattartója tájékoztatta Évit arról a döntésről, hogy a szerződésben szereplő díjmentes helyszínbiztosítást az intézmény nem vállalja, hanem kezdjünk egyeztetést a terembérlet biztosításának anyagi feltételeiről.

Évi ezt a kérést elutasította, mert az elmúlt négy havi huzavona, a részükről tapasztalt hozzáállás, valamint a szóban ígértektől való elállás az e helyszínen való klub működtetésétől a kedvét elvette.

Természetesen tudomásul vesszük, hogy az intézmény nem túl virágos anyagi helyzete megköveteli tőlük a fizetős rendezvények szervezését, az ilyenek preferálását, de ez a négy hónap alatti nem túl korrekt hozzáállásukat nem teszi elfogadhatóvá.

Sajnáljuk.

Évi pedig energiáit megpróbálja más irányba fókuszálni. Várjuk újabb jelentkezését.

Ezt már olvastad? : Interjú a KártyaGyárral
(2012.08.30.)

Itt lehet hozzászólni !