Klubajánló – K. Társasjátékos kör

Klubajánló sorozat – 16. rész
Bemutatott klub: K. Társasjátékos kör

Ebben a sorozatban az országban fellelhető társasjáték klubokat mutatjuk be azon oldalaikról, amelyekről a játéknaptárt böngészve olvasóinknak talán még nincs tudomása. A sorozatban minden klubnak önálló részt szentelünk, és egymás után mutatjuk be őket. Kérdéseinkre a klubok vezetői válaszoltak.

* * *

1. Mit kell tudnia a tarsasjatekos.hu olvasóinak a klubotokról? Hány éve alakult? Honnan jutottatok ide? Mi a történetetek?

A klub 2007. év végén alakult lelkes társasjátékos baráti körből. A cél eleinte az volt, hogy az egyébként néha összejövő baráti kör nagyobb eséllyel tud játszani, ha fix napokon találkozik. Így lett a hétfő a „társasjátéké”.
Később aztán egyre többen lettünk (barátok barátai, és azok ismerősei), végül 2008-ban az az elhatározás született, hogy a „klubot” nyilttá tesszük, és az interneten is megjelenítjük a klubnapokról az információkat. A cél az lett, hogy általunk annyira szeretett hobbit másokkal is megismertessük.
Aztán a klubnapokból végül barátok, és ismerősök laza „szövetsége” lett akik szívesen fogadnak maguk közé társakat. Kialakult a negyedévente rendezett Szokolyai társasjátékos hétvége, amit már tízedik alkalommal rendezünk meg a klub rendszeres tagjai részére.

2. Hol található a klub? Mekkora a befogadóképessége? Kb. hányan szoktatok lenni egy-egy alkalmon?

A klub jelenleg a belvárosban a CD-FŰ teázóban üzemel, ami tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető (www.cd-fu.hu)minden hétfőn 7 órai kezdettel. Előzetes regisztráció szükséges! ( 06-30-3333-807, illetve www.kekecmiller.hu )
Alkalmanként a jelenlévők száma erőteljesen változik ( 4-12 fő ). A törzsgárda 4-6 fő akik szinte minden alkalommal jelen vannak.
A hely befogadó képessége 18 fő + szükség esetén előzetes egyeztetésre 60-80 fő.
Kérésre korábbi kezdésre is van lehetőség, amennyiben a játékosok előzetesen megbeszélik, és a klubvezetővel intézik a helyfoglalást.

3. Kiket tekintetek a klubotok célközönségének?

Nincs igazi megkötés. Szeress játszani, és tekintsd sajátodnak a játékot.

4. Belépődíj van? Milyen gyakorisággal szerveződtök?

Belépődíj nincs, de a hely ahol játszunk vendéglátó ipari egység így illendő fogyasztani. Egy kancsó tea pl. 700.-Ft.
Minden héten hétfőn jövünk össze, de ha a hétfő ünnepnapra esik, igazodunk a CD-FŰ nyitvatartásához.

5. Általában milyen jellegű játékokkal játszotok? Hány játékotok van? Melyik a törzsközönség aktuális kedvence? Inkább a többször egy játékkal, vagy a többször új játékkal elvet követitek?

A játékok teljesen változnak, és szabad választást tükröznek. A honlapon keresztül mindenki regisztrálja az igényeit, és a többség állttal választott játékokkal mindig van lehetőség játszani. Illetve a játékosok megbeszélhetik egymás közt is mivel szeretnének hétfőn játszani.
Közel 50 játék közül lehet választani. A választék folyamatosan bővül.

6. Milyen elérhetőségen léphetnek kapcsolatba veletek az érdeklődők?

Ress „Dragon” Róbert 06-30-3333-807, illetve www.kekecmiller.hu, vagy kekecmiller@kekecmiller.hu

7. Van-e valami egyéb fontos dolog, amit el akarsz mondani a klubról?

Bár tudjuk nem illik ellopni más jelmondatát, mégis: „Vedd észre ami összeköt, felejtsd el ami elválaszt”

Kapcsolódó anyagok:

Itt lehet hozzászólni !