Itt is, ott is, amott is,

Fogasház - Lost cities

Fogasház - Lost cities

a mi házunk előtt is…

Az elmúlt két hétvégén az egyesület – játékokkal felszerelt – tagjaival több helyen, többek háza előtt is összefuthattatok.

Szeptember 3-án Szigetszentmiklóson a Roxigeten lehetett nálunk játszani fél napig, rá egy hétre pedig napközben a MagicBox rendezvényén, éjszaka pedig a Civilek éjszakáján nyitottuk ki a társasjátékok dobozait a megjelentek számára.

MagicDay

MagicDay

Hát az első rendezvényen inkább a zene és sörkedvelők gyülekeztek, s az első órai pangás után már nem sok jóra számítottunk, de aztán este fél nyolcig fokozatosan sűrűsödtek a látogatók három nagy asztalunknál. Voltak nálunk gyerekek, szülők, rockerek. (Ameddig a Föld kerek.)

Az Árpád úton leginkább kisebb gyerekes anyukák és családok alkották a közönséget, így talán nem a legideálisabb volt megjelenésünk, de persze ez nem volt meglepetés, így két játékmesterünk készült a feladatra. Sokan mentek hozzájuk is, de sokan várták a látogatókat rajtuk kívül is.

Fogasház

Fogasház

A Fogasházban pedig este nyolctól éjjel kettőig hárman-négyen fogadtuk a látogatókat, akik néha igen sokan voltak, annak ellenére, hogy ez egy „szimpla” romkocsma zenével és tánccal, így volt konkurrencia, nem is beszélve a többi „civilről”, köztük a homeopata sört ingyen osztogató szkeptikusokról. (Én éjszaka még vezettem, így nem mertem bevállalni ezt az igen durva italt.)

Jó néhány látogatónkat annak köszönhettük, hogy az ajtón bepillantva kíváncsiak lettek, hogy miért van benn ilyen tömeg. :o) Nem volt rossz, bár én éjfél után már elfáradtam, erőst nyomott a bagófüst is, de Qci és Blackork még ekkor is aktívan magyarázott.

Harmadikán volt még klubnap is a Bálint Házban, most hétvégén pedig vár minket a Csörsz utca.

Hajrá!

Ezt már olvastad? : Társasjáték fejlesztők napja – összefog...
(2011.07.24.)

Itt lehet hozzászólni !