Tagdíjemelés, zsűriválasztás és civil törvény a 2012. január 21-én tartott közgyűlésen

Ha tömörek akarunk lenni, röviden így foglalhatjuk össze a múlt szombati közgyűlés legfőbb rendelkezéseit. Ha picit hosszabbak, a következőket mondhatjuk el:

Megváltozott a Magyar Társasjátékos Egyesület 2013-as tagdíja. Az alaptagdíj jövőre már 8000 forint lesz, de a folyamatos – meg nem szakított – tagságért a belépés évét követően évenként 5% kedvezmény jár maximum 50% kedvezményig. Ezzel együtt tagsági kártya készítésének lehetőségét is megvizsgáljuk.

A közgyűlés pontosította Magyar Társasjátékdíj játékok nevezésére, óvására és a bizottság feladataira vonatkozó szabályait, valamint megválasztotta a játékdíj és a Játszik a család fotópályázat 2012-es zsűrijét. Részletes adatokat csak az utóbbiról áll módunkban közölni, a játékdíj zsűritagjainak felkérése ugyanis még folyamatban van.

A Játszik a család fotópályázatának zsűritagjai tehát: Kovács Krisztián, Hűse Ferenc, Oberlander Sándor.

Terítéken szerepelt még az új Civil törvény megbeszélése is. Itt az egyesület saját munkájának megkönnyítése érdekében elhatározta, hogy körüljárja a könyvelőváltás témáját. Ha esetleg ismer valamelyikőtök olyan könyvelőt, aki egyesületek könyvelésében otthon van, várjuk az címen a javaslatokat.

Szóba került még a II. Társasjáték fejlesztők napjának menetrendje is. A következő rendezvényt úgy néz ki, márciusban fogjuk tartani; a szervezés napokon belül elkezdődik.

További részletek a később elkészülő közgyűlési jegyzőkönyvben…

Ezt már olvastad? : Tizenegy játéktervező, akit ismerned kellene ...
(2013.04.17.)

Itt lehet hozzászólni !