Fejlesztők figyelmébe: MOME pályázat

Agyalj rajta!

Agyalj rajta!

Bár nem kimondottan társasjáték-fejlesztői a téma, de véleményem szerint belefér a dologba ez is, legalábbis ha mérete nem haladja meg az 1359 cm3-t. :o)

(Nagyságrendileg: a kétszemélyes Kosmos doboz ~2000 cm3.)

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem kiírt egy játéktervezési pályázatot, erre szeretném felhívni a figyelmeteket:

1359 cm³ Agyalj rajta! játéktervezési pályázat

Egyedülálló országos játéktervezési, játékfejlesztési pályázat!
Nyerj 2.000.000 Forintot játékötleteddel!

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem kreatív játéktervezési pályázatot hirdet 1359 cm³ – Agyalj rajta! címmel az Országos Főépítészi Iroda támogatásával. A pályázat elnevezése nem véletlen, hiszen a fenti szám épp az emberi agy térfogata, egyben a pályázatra beadandó játéktárgyak maximális mérete. Emellett okostelefonra, valamint táblagépre tervezett játékszoftverekkel is lehet pályázni.

A hiánypótló tematikájú kiírás célja olyan új játékok tervezése/fejlesztése, amelyek kreatív kihívást jelentenek, ugyanakkor szórakoztatnak, jókedvre hangolnak és elgondolkodtatnak. Közvetítik a játék örömét, a szabályok betartásával gondolkodásra, új megoldások keresésére inspirálnak, közös élményt teremtenek.

A MOME line – design műhely kiírói közreműködésével és a hg.hu médiapartneri támogatásával létrejött pályázatra olyan terveket várnak, amelyek mindennapi életünk részévé válhatnak, könnyen hordozhatók, és magukban rejtik a sorozatgyártás lehetőségét is.

A kiírók olyan még nem publikált, kreatív, logikai, készségfejlesztő játékokat várnak, amelyek méretei az emberi agy átlagos térfogatát – 1359 cm³ – nem haladják meg; emellett olyan számítógépes játék mobil alkalmazások is beküldhetőek, melyeket okostelefonra vagy táblagépre fejlesztettek.

A részben nyilvános, részben meghívásos pályázat 5 fős szakmai zsűrijében az érintett szakterületek jeles képviselői ülnek.

A bruttó 2.000.000 Ft-os fődíjazású pályázat regisztrációs határideje 2012. február 15.

A pályázaton való részvétel díjmentes.

Innen tölthető le a pályázati kiírás.

Ezt már olvastad? : Magyar Társasjátékdíj – Eredményhirdeté...
(2012.09.20.)

4 hozzászólás “Fejlesztők figyelmébe: MOME pályázat” bejegyzésre

Itt lehet hozzászólni !