Utoljára hívjuk a Művészetek Völgyébe…

…a maja naptárból idén világvégét kiolvasókat. Ki ne hagyják az utolsó lehetőséget! S mit is ajánlhatnánk nekik játszani jobbat, mint a Tikalt?!

Művészetek Völgye 2012

TársasJátékVölgy

De az egy hét múlva kapuit nyitó Művészetek Völgyében a világvégeváróknál vélhetően nagyobb számban lesznek a régóta Völgy-hívők, kik úgy gondolják, még sokáig részük kell legyen abban a július végi speciális fílingben, aminek 2007 óta kicsi, de remélem sokaknak maradandó élményt adó része a TársasJátékVölgy is.

Tíz nap, hatvan óra

Mi legalábbis számítunk rájuk, számítunk rátok. S így idén is tíz napra (július 27. és augusztus 5. között) társasjátékokkal megtömött csomagtartókkal utazunk Kapolcsra, hogy péntek délutántól már terített asztalokkal fogadjunk benneteket, ha nem is Tikallal, de bizton az elmúlt évek Völgybeli sikerjátékaival s még sok egyébbel.

Ebédszünet közbeiktatásával 10h és 18h között várjuk a társasjátékozni vágyókat – valószínűleg – a Csigaházban. Napi zárásunk után pedig ajánljuk a Völgy jellemzően esti főprogramjait, ahol szintén találkozhatunk, mert mi is szoktunk belőlük mazsolázni: mindegyikünk a neki testhezállót. Persze előfordul, hogy elcsábulunk, s az egész napi játékoktatás után a szálláson pihenésképp játszunk.

S egy kis szubjektív ajánlat a Völgy programjából:
 • Blue sPot: mert a blues ott rezeg a csontvelőben,
 • Ethnosound hangszerkiállítás és hangszersimogató: mert ha lehet simogatni, bizonyára meg is szólal a kéz alatt,
 • Himalája expedíció, előadás: erre ez a válasz:
  Madarak szállnak,
  fellegek s árnyak.
  Csak a hegy marad
  örök-hű társnak.
  (Li Taj-po, Képes Géza fordítása)
 • Snétberger Zenei Tehetség Központ: mert Ferenc nagyot alkotott úgy, hogy most másokat zenéltet,
 • Berecz András – Rokonok söre / Csuvas sördalok: a nap végén egy sör jól fog esni.
Ezt már olvastad? : Tél-végi társasjáték csere-bere börze
(2015.11.25.)

Itt lehet hozzászólni !