Kapolcs, 2012. nyolcadik nap

A csiga fészere

A csiga fészere

Idén a Völgyben (Művészetek Völgye) a lényegében általunk megvalósított TársasjátékVölgynek helyszínt az úgynevezett Éltető Völgy adott. Ezen a helyszínen – úgy gondolom – mi vagyunk a kakukktojás, hiszen az itt megjelentek valamennyien a Balaton-felvidék pár tucatnyi települését képviselik. Persze remélem, hogy a mi programunk megfelel legalább az Éltető Völgy nevéből sugárzó szellemiségnek, még ha a tényleges földrajzi környezetből ki is lógunk.

Terjeszkedés

Terjeszkedés

Aki a fenti Völgy fizikai pozícióját szeretné meglelni, az a Csigaházhoz irányítsa lépteit (a hazafelé igyekvő csiga fényes nyomát követve), ahol a ház és a kovácsműhely udvarán és épületeiben leli azt meg. Mi a Csigaház oldalsó, fedett de nyitott részében kaptunk idén helyet, amely nem igazán megfelelő méretű a várt és megvalósult látogatói létszámhoz, de

Zsuzsa intézkedik

Zsuzsa intézkedik

házigazdánknak, Zsuzsánakköszönhetően az épület mellé kaptunk még egy nagy méretű sátrat is. Így már nagyjából kezelhető az érdeklődők nagy száma, bár – mint minden évben – idén is sokakat kell későbbre visszahívnunk.

Boda Balázs

Boda Balázs

(Hisszük, hogy mint a gáz, kitöltjük a rendelkezésre álló helyet. :o)

Közvetlen szomszédaink Boda Balázs és Oláh Kati festők, valamint másik irányban a kovácsműhely kiállítása.

Oláh Kati

Oláh Kati

Így a hatodik évben nem árulok el újdonságot, hogy sok a visszajáró. Megérkezett a korábbi cikkben említett Cseszó és Lőrinc is, és végül megérkezett a hiányolt Kristóf is, aki érkezése óta szokásához híven napi látogatónk lett. Persze nem ők az egyetlenek. (Tervezem, hogy körülnézzek az évek alatt felhalmozott képek közt, hogy megleljem az ismétlődő arcokat, de ígéretet a gyors publikálásra nem is tehetek, miután csak a minap pótoltam egy éves elmaradásomat.)

Nincs kegyelem!

Nincs kegyelem!

Egyszerűen zseniális

Egyszerűen zseniális

For Sale!

For Sale!

Mint említettem, sokan jönnek hozzánk játszani, szinte állandó a telt ház, ami azért a hét eleji napokon még minket is meglepett. Így aztán azon már egyáltalán nem lepődtünk meg, hogy azt láttuk csütörtök este, hogy 22 órakor a bejáratunk előtt vert egy csapat sátrat, hogy a péntek reggeli nyitáskor biztos legyen számukra a szabad asztal, s az egész napi társasjátékozás. :o)
Nyitásvárók : )

Nyitásvárók : )

Jó az idő. Bírjuk a vendégeket. Vasárnap estig maradunk.

Csókoltatunk mindenkit!

Ezt már olvastad? : Játékfejlesztői kérdések és válaszok
(2012.03.21.)

Itt lehet hozzászólni !