Nagy nyári társasjáték-meghatározós teszt

Szerinted társasjátékként gondol a környezeted a rulettre? Társasjátéknak nevezhető a billiárd vagy az egyszemélyes játékok? Legújabb tesztünkben ezt próbáljuk meg kideríteni. Segíts a közvélemény megismerésében!

12 hozzászólás “Nagy nyári társasjáték-meghatározós teszt” bejegyzésre

 • Laslow szerint:

  Csak nálam nincs submit gomb? (Az Enter mondjuk generálja az actiont, de akkor is…)

 • raud szerint:

  Köszi a jelzést. Nagyobbra vettem a keretet. Így már remélem látszik.

 • RaveAir szerint:

  Nálam még mindig nem jelent meg az a gomb.

  Más. Elég sok kategóriát érint a teszt, én azonban még egyet beszúrtam volna. Számítógépes játékok magyarításával is foglalkozom, ezért ott nálunk párszor felmerült a kérdés, hogy a “multiplayer” kifejezést lehetne “társasjátéknak” is fordítani. Szóval én a számítógépes vagy konzol játékok többjátékos módjára vonatkozóan is feltettem volna a kérdést. :)

 • raud szerint:

  Elképzeltem, hogy reagálnék, ha egy konzolos játék menüjében meglátnám kiírva, hogy “társasjáték”. Mindenképp vicces lenne! :D

 • h-alga szerint:

  “Szerinted társasjátékként gondol a környezeted a rulettre?”
  Kollégám viccelődve érdeklődött az orosz rulett besorolásáról.

 • Simulacrum szerint:

  Kíváncsian várom az eredményt, kb. mikorra várható?

 • raud szerint:

  Szeptember végén, a Magyar Társasjátékdíj jövő heti díjátadója után. Addig még egy emlékeztetőt is fel szeretnék rakni.

 • raud szerint:

  Az LFG a múlt héten leközölte a saját oldalán is a tesztet, ami majdnem megtriplázta a kitöltők számát. Ezen a héten fogjuk összesíteni az adatokat, legkésőbb köv. héten pedig eredményt hirdetni.

 • Simulacrum szerint:

  Ez nem jött össze. :-) Sosem tudjuk meg a végeredményt már… :-))

 • raud szerint:

  Szia Simulacrum!

  Elnézésed kérem. Nem lett elfelejtve a téma, a grafikonok, amik a publikáláshoz kellenek már 2-3 hete elkészültek. De nincs még kész a körítő szöveg és az értesítő levél,mert, mindig közbe jön valami. A mostani és az elmúlt hét a Fejlesztők napjával telt. (Először a fejlesztőknek, tesztelőknek és kiadóknak küldtünk ki emlékeztető levelet, aztán a rendezvény után beszámoló cikket fogalmaztam, majd kiválogattuk a sok-sok képből azokat, amelyek kikerülhetnek a Facebookra, majd kérdőívet csináltunk és küldtem ki a résztvevőknek, hogy a legközelebbi rendezvényt még jobbra csinálhassuk, stb.) Előtte is volt valami belsős dolog, de már nem emlékszem mi. Tegnap újságíró kérdéseire válaszoltunk, és a TFN3 utolsó levéle ma lett kiküldve…
  Szóval bár a teendők listájának az elején van ez a feladat, a bokros teendőink miatt mindig csúszik egy picit a cikk. Ígérem most már tényleg nem sokáig… (És köszönöm a türelmet, ha még van… Remélem…)

 • Simulacrum szerint:

  Semmi gond, csak azért jutott eszembe, mert az lfg-n levő MATE videóban is megemlítik.

Itt lehet hozzászólni !