Magyar Társasjátékdíjas nyereményjáték – nyertesek és nyereményük

Idén tavasszal a Magyar Társasjátékdíjhoz kapcsolódóan egy nyereményjátékot hirdettünk. Arra kértük olvasóinkat, tippeljenek, a beválogatott játékok közül melyik játék nyeri meg a díjat…

Hogy a szavazás izgalmasabb legyen, elhatároztuk, két kategóriában is győztest fogunk hirdetni. Egyrészt úgy döntöttünk, kisorsolunk egy játékot azok között, akik a győztes játék nevére szavaztak, másrészt szintén kisorsolunk egy játékot azok között is, akik arra a játékra szavaznak, amire a közönségből a legtöbben szavaznak.

Ha a legtöbb szavazatot begyűjtő játék neve egybeesett volna a zsűri véleményével, akkor a győztes játékból 2 darabot is kisorsoltunk volna. De mert az eredmény eltérő lett, így a Mamutvadászon kívül a legtöbb szavazatot begyűjtő játék, a 7 Csoda egy példányát is ki kellett sorsolnunk. (A tippelések során erre a némileg összetettebb működésű társasjátékra szavaztatok a legtöbben.)

A sorsolást még a díjátadó helyszínén megtartottuk. A Mamutvadászt Tibold Sándor budapesti lakos nyerte, míg a 7 Csodát Tóth Zoltán Gyömrőről.

Minden tippelőnek köszönjük a részvételt és a véleménynyilvánítást! Hamarosan emailben is kiküldjük a nyereményjáték eredményét, illetve hogy annak idején milyen játékra szavaztatok.

Nyertesek és nyeremények

Nyertesek és nyereményeik

Itt lehet hozzászólni !