Villámhírek (2012/49. hét)

villámhírek

Folytatódik az év végi rendezvény-áradat. Az elkövetkező két hétben is sok társasjátékokhoz vagy társasjátékozáshoz köthető rendezvény várja azokat, akiknek még maradt egy cseppnyi szabadidejük…

Programok:

December 8-án a Dobó-kockák napja lesz Esztergomban. December 9-én Games Day terepasztalos stratégiai játékos bemutató (helyszín: Budapest), míg december 14-én a Péntek esti JátsszMa! Bendegúzos szervezői számítanak a részvételetekre (Pécsen).
És valószínűleg a december 15-i szombati munkanap ellenére is lesz Csörsz utcai klub a budapesti MOM Kulturális Központban.

További hírek:

Az egyesület múlt héten tartotta évzáró közgyűlését. Ennek során eldöntöttük, hogy idén is csinálunk fotópályázatot, megválasztottuk a 2013-as Magyar Társasjátékdíj zsűrijét, továbbá a díj szabályzatán is jó pár módosítást eszközöltünk.

A jövőben a kiadók számára a Magyar Társasjátékdíj nevezési időszakot hirdet meg, mely kiszámítható módon, minden évben január 10 és március 10 közé fog esni. A nevezési időszak alatt nyomon követhetitek, hogy a szervezők milyen kiadókat kerestek fel, illetve javaslatokat tehettek esetleges általunk nem ismert kiadók/játékok felvételére is.

Ezt már olvastad? : Ilyen volt a Társasjáték-Fejlesztők Napja 6...
(2014.05.22.)

Itt lehet hozzászólni !