Játékos ember fotópályázat

fényképezőgép

A Magyar Társasjátékos Egyesület a társasjátékozás – mint közösségben játszott szórakoztató és személyiségfejlesztő szabadidős tevékenység – népszerűsítésének céljából meghirdeti Játékos ember nevű fotópályázatát.

A pályázatra olyan fotók beküldését várjuk, melyeken egy társasjáték egy játékossal együtt jelenik meg. A képeken egyetlen ember, vagy annak jól felismerhető részlete látszódjon egy társasjáték részletével. A társasjáték részlete lehet egy felállított játszma állása, de lehet a játék egyetlen kiemelt jól felismerhető komponense is.

Az értékelésben jelentős szerepet játszik majd a fotó képminősége, de az ember és játék kapcsolatát bemutató kreatív témaválasztás is. A fotó minősége szempontjából elsődleges a kompozíció, de nyilván egyéb tipikus technikai részletek is számíthatnak (pl.: élesség és a színek). A kreatív témaválasztás értékelésénél figyelembe vesszük az eredetiséget. Mindemellett a döntésben kikerülhetetlenül szerepet játszik majd, hogy a zsűri tagjainak mely képek tetszenek szubjektíven.

Röviden: nyerhet egy fotó, amelyik egyszerűen csak szép, de nyerhet egy fotó úgy is, hogy nem tökéletes, de ötletes.

Egy pályázó maximum 3 fényképpel indulhat. Bízunk benne, hogy a karácsony és az ezt követő időszak alkalmas lesz minél több, témához kapcsolódó, fotó készítésére.

A fődíj egy darab, a nyertes által megnevezett, legfeljebb 10 000 forint értékű társasjáték. A második helyezett egy Tobago társasjátékot, a harmadik helyezett egy Nincs kegyelem! kártyajátékot kap ajándékba.

A beküldött fotók legjobbjait a www.tarsasjatekos.hu honlapon, a www.facebook.com/tarsasjatekos címen, valamint a Csörsz utcai vagy a Bálint Házi klub valamelyik alkalmán és/vagy későbbi rendezvényeinken tervezzük kiállítani/felhasználni.

A képek elbírálását egy háromtagú zsűri végzi, melynek tagjait a Magyar Társasjátékos Egyesület tagsága választotta meg. A zsűritagok és közeli hozzátartozóik a pályázaton nem indulhatnak.

A pályázatokat a palyazat@tarsasjatekos.hu címre várjuk.

Az elküldött levél tárgyában a pályázat címét (Játékos ember) fel kell tüntetni.

Beküldési határidő: 2013. február 10.
Eredményhirdetés: 2013. március 1.

A képekre és nevezésre vonatkozó kikötések:
  • A pályázaton kizárólag 14. évüket betöltött természetes személyek indulhatnak.
  • A pályázók csak saját maguk által készített képeket nevezhetnek be.
  • Egy pályázó maximum 3 képpel indulhat.
  • A képek minimális felbontásának legalább 2 megapixelnek (1600 x 1200px) kell lennie.
  • Csak azon pályázók nevezése érvényes, akik betartják a beküldés szerkezetére vonatkozó kritériumokat.
  • A zsűritagok és közeli hozzátartozóik nem indulhatnak a pályázaton.
A beküldés szerkezetére vonatkozó kritériumok:

A pályázóknak a benevezett képeket elektronikus formában, a palyazat@tarsasjatekos.hu címre kell elküldeniük.

A levél tárgyaként a Játékos ember szöveget kell feltüntetni.

A levél szövegében fel kell tüntetni:

  • a kép készítőjének nevét,
  • a kép készítőjének születési dátumát,
  • a kép készítőjének lakcímét,
  • valamint a készítő által beküldött képek címét, képpel párosítható módon (javasoljuk, hogy a beküldött képek fájlneve a kép címével azonos legyen).

A pályázati anyagok elbírálásában szerepet játszik a kép minősége, valamint, hogy a kép hangulata mennyire illeszkedik a pályázat témájához.

Jogi kikötések:

A pályázók a képek palyazat@tarsasjatekos.hu email címre való elküldésével, valamint nevük, címük és születési adatuk megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy képeiket a Magyar Társasjátékos Egyesület weboldalain felhasználja, időszakosan kiállítsa, vagy rendezvényein/rendezvényeivel kapcsolatosan felhasználja.

A pályázó a képek beküldésével szavatolja, hogy a képeken szereplő bármely tárgy, személy vagy más védjegy, illetve design-elem felhasználási, közlési és nyilvánosságra hozási jogával írásban is rendelkezik, azokkal szemben harmadik személynek semmilyen tulajdonjoga, anyagi vagy nem anyagi jellegű igénye nem áll fenn.

A pályázó kijelenti, hogy a beküldött képek Magyar Társasjátékos Egyesület által történő bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli.

A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a nevét a képei szerzőjeként a Magyar Társasjátékos Egyesület feltüntesse.

A zsűri fenntartja magának a jogot arra, hogy a beérkező anyag minőségétől függően ne, vagy csak részben osszon ki díjakat.

A Magyar Társasjátékos Egyesület szavatolja, hogy a pályázó cím, email cím, és születési adatát kizárólag a pályázó értesítésére és azonosítására használja, harmadik fél számára nem adja tovább.

(Camera designed by Okan Benn from The Noun Project)
Ezt már olvastad? : Race for the Galaxy társasjáték ismertető
(2014.02.27.)

3 hozzászólás “Játékos ember fotópályázat” bejegyzésre

Itt lehet hozzászólni !