Szentimrevárosi Egyesület társasjátékos klubja – klubajánló

Klubajánló sorozat – 20. rész
Bemutatott klub: Szentimrevárosi Egyesület klubja

Az ünnepek és az ezekre való készülődés kicsit elvonta a figyelmünket attól, hogy a klubajánló sorozat új részeivel haladni tudjunk. De most itt vagyunk. A folytatásban a Szentimrevárosi Egyesület által működtetett társasjátékos klubról olvashattok…

1. Mit kell tudnia az olvasóknak a klubotokról? Hány éve alakult? Honnan jutottatok ide? Mi a történetetek?

A klub 2009 elején alakult, mint a Szentimrevárosi Egyesület Klub szakosztályának társasjáték klubja. Azóta minden szerdán összegyűlünk, nagyjából este 7-10-ig. Néha ezen túl is szervezünk ilyen-olyan programot, elmegyünk együtt kirándulni vagy egy nagyobb társasjátékos eseményre.

2. Hol található a klub? Mekkora a befogadóképessége? Kb. hányan szoktatok lenni egy-egy alkalmon?

A klub éveken át a Móricz Zsigmond körtérnél, a Budai Ciszterci Szt. Imre plébánia pinceklubjában volt, de nyár óta a Védőháló keresztény klub ad nekünk helyet.

Cím: 1088 Budapest, Mikszáth tér 1 (szuterén terem).
A befogadóképesség 30-40 fő, egy alkalmon 10-30 fő szokott lenni. Ez hullámzik.

3. Kiket tekintetek a klubotok célközönségének?

A fiatal felnőtteket, egyetemista kortól, a húszas-harmincas-negyvenes korosztályt. Mi egy keresztény társasjáték klub vagyunk fiatal felnőtteknek.

4. Belépődíj van? Milyen gyakorisággal szerveződtök?

A klubunk ingyenes, bár nagy néha a helyiség fenntartására becsületkasszával gyűjtünk. Enni-innivalót szabad hozni, amit közösen elfogyasztunk. Hetente szerdán van a klub, este 7-10 között.

5. Általában milyen jellegű játékokkal játszotok? Hány játékotok van? Melyik a törzsközönség aktuális kedvence? Inkább a többször egy játékkal, vagy a többször új játékkal elvet követitek?

Többfélével. Aranyásók, Rikiki, Carcassonne, Tik-Tak Bumm, Tabu, Activity, Jenga … Vannak kedvencek, de időről időre hozunk új játékokat is. Bárki hozhat újat.

6. Milyen elérhetőségen léphetnek kapcsolatba veletek az érdeklődők?

Honlap: http://szie.communio.hu/drupal7/node/175
E-mail: usespanner@gmail.com (Varga Dávid), gilyenpeter@gmail.com (Gilyén Péter)
Telefon: 20/449-0850 (Varga Dávid “Albi”)

7. Van-e valami egyéb fontos dolog, amit el akarsz mondani a klubról?

Nyitott csapat, teljesen ismeretlenként is nyugodtan be lehet toppanni! Új barátokra is szert lehet tenni; egy házaspár pl. itt ismerkedett meg, már baba is van – kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze klubvezetőjét vagy a többi társasjátékost :)

Kapcsolódó anyagok:
Ezt már olvastad? : Ibis – Új helyszín októberben
(2016.10.16.)

Itt lehet hozzászólni !