JEM – online társasjáték magazin

Úgy látszik 2013 az online társasjáték magazinok éve (is) lesz. Nemrég jelent meg a minket is meglepetésként érő JEM magazin – a Játékos Emberek Magazinja -, melynek hasábjain a modern társasjátékokhoz kapcsolódó ajánlók és témák olvashatók. Mindezt igen impozáns külsővel…
A magazin igyekszik segítséget nyújtani a játszáshoz és játékválasztáshoz, továbbá tervezi a társasjátékok kiadása mögött álló kiadók bemutatását is. (Ilyen téren az első szám egyébként egy kiadóknak szóló felhívást is tartalmaz.)

JEM - Játékos Emberek Magazinja
A magazin első számában a különféle nehézségű társasjátékok ajánlója mellett játéktanítási tanácsokat, klubajánlót, valamint az egyik leghíresebb gémer társasjátékos összejövetel, a Kecskemét CON VII. beszámolóját is elolvashatjuk.

A Játékos Emberek Magazinja terv szerint havi rendszerességgel fog megjelenni. Első száma itt olvasható: http://jemmagazin.hu/

És hogy miért mondjuk, hogy a 2013 a társasjáték magazinok éve lesz? Mert a JEM-en kívül még legalább egy olyan társasjátékos újság ötletéről tudunk, amely idén fog napvilágot látni (a főszerkesztő ígérete szerint valamikor szeptemberben), és emellett még az is elképzelhető, hogy egy szám erejéig a Tabula magazin is megjelenik.

Ezt már olvastad? : Tizenegy játéktervező, akit ismerned kellene ...
(2013.04.17.)

Itt lehet hozzászólni !