Hamarosan… Kapolcs 2013, JátékVölgy

Művészetek Völgye logo

Mivel sikeresen átvészeltük a maják jósolta világvégét, megkönnyebbülten és boldogan teszünk eleget a felkérésnek, és hetedik alkalommal is játékra invitálunk benneteket július végétől Kapolcsra, a Művészetek (és a játék) Völgyébe.

Az időpont: július 26-tól (péntek) augusztus 4-ig (vasárnap).

A helyszín most is Kapolcson lesz – a hetedik évben avatjuk a hatodikat. Ez alkalommal a Csipszer kertben várjuk a játszani vágyókat. Voltunk már a faluházban, a pajtában, a nyomdaudvarban két helyen, s a Csigaházban korábban, de a Csipszer kertbe eddig csak lazítani, s könyvet venni tértünk be.

Fauna társasjáték

Várni fogunk benneteket. Itt mellettem már most össze van készítve hat kartondobozba mintegy nyolcvan fajta társasjáték. Korábbról ismertek, Kapolcs zamatát magukba szívók, valamint újak, frissen bontottak, melyeket most vettünk át három magyar társasjáték-kereskedőtől, kik nem először támogatnak meg rajtunk keresztül benneteket e remek szórakozásban.

Támogatóink:
- Compaya Gamer Cafe Kft
- Gém Klub Kft
- Piatnik Budapest Kft

S hogy ne áruljunk teljesen zsákbamacskát, itt egy lista a most kapott új játékok nagy részéről:
7 Csoda, Club 2%, Dino Park, Dixit, Dixit2, Hanabi, Kangaroo, Kingdom Builder, 7 Wonders:Leaders, Maori, Perudo, Pingvincsúszda, Piszkos Fred, Santiago de Cuba, Set, Super Six, Ticket to Ride: Europe.

A fenti játékok közt akad pár díjazott korábbról (7 Csoda, Dixit, Kingdom Builder), de ott van a friss Spiel des Jahres győztes Hanabi is, és tervezem az Andor legendái levitelét is, így a kíváncsiak megismerhetik őket.

Itt lehet hozzászólni !