Fényképek és interjúk (Művészetek Völgye 2013)

Igaz, hogy már jó pár nap eltelt Kapolcs óta, de nem egyszerű dolog tíz napi völgylét után elviselni a visszatérést. Maximális együttérzésem mindenkinek, kiknek – hozzám hasonlóan – már hétfőn a szürke hétköznapok odacsaptak. Szürkék persze, de a Völgy színeire hatással nem lehetnek.

Ha e színekre kíváncsiak vagytok, mert nem voltatok ott, vagy fel akarjátok eleveníteni, akkor igaz hogy a TársasjátékVölgyre szorítkozva, de a Menyus által készített képek ebben segítségetekre lehetnek.

Dixit a Völgyben

A Művészetek Völgye csodás helyen megvalósított nagyszerű rendezvény, s nekünk különösen fontos, mert itt nagyon sok érdeklődőnek mutathatjuk be napjaink modern társasjátékait. Idén extra eseményként még a médiavilágban is hírünk ment egy kicsit. Rögtön két országos sugárzású tv műsorban is benne voltunk…

A két interjú közül először a hosszabbat ajánljuk. A Szerencse Híradóban két és fél percig beszélhettünk a társasjátékokról. :-) (A lényeg 6:19-nél kezdődik, innen indul a video.)

Szerencse Híradó
Video megtekintése

Ez pedig már Balatoni nyár című tv műsor, amelyben a Művészetek Völgyéről is készítettek egy rövidebb összeállítást. A kapolcsi blokk 01:04:43-tól kezdődik, és mi 01:05:24-től villanunk fel egy még rövidebb időre.

Balatoni nyárVideo megtekintése

Ezt már olvastad? : Tizenegy játéktervező, akit ismerned kellene ...
(2013.03.11.)

Itt lehet hozzászólni !