III. Játszma Pécsi Társasjáték Kiállítás és Vásár

PTK 2013

Már jó ideje tudjuk, hogy idén is megismétlődik a tavalyi jelenség: a november 2013-ban is a társasjátékos programok szempontjából egy áldott, így számunkra egy húzós hónap lesz. Minden hétvégén programok várnak a társasjátékos érdeklődőkre.

Ezek közül most a Pécsi Társasjáték Kiállítás és Vásárt ragadjuk ki számotokra, melyet 2013. november 22-24 között tartanak Pécsett, s mely – a tavalyi tapasztalataink alapján – megérdemeli a figyelmet. Ráadásul most két nap helyett három napos lesz a rendezvény, és kedvezményes szálláslehetőség is megoldható.

ilyen volt #1

ilyen volt #2

A rendezvény programja a következők szerint épül fel:

November 22. 16:00-24:00
Ez a nap a felnőtt játékosok napja. Ekkor jazz, sör és játék vár a vendégekre, vagyis a komolyabb – főképp nagyobb korosztálynak való – játékok mellett kézműves sörök megkóstolására is mód adatik, és a pécsi DIP Trió koncertjét is meghallgathatják a látogatók.

November 23. 14:00-20:00
A második napi program a “társasjáték mindenkinek” nevet viseli. Ezen a napon – a hagyományos játékok mellett – társasjáték versenyek indulnak a következő játékokból: Mamutvadász, Qwirkle, RevolvIQa, Sárkánytojás.

November 24. 10:00-16:00
Végül a vasárnap a “családi nap”, melyet 14:00-tól az Eccpecc zenekar élő koncertje kísér.

A részletes program a szervezők honlapján olvasható.

Helyszín: Pécsi Kulturális Központ
Cím: 7633 Pécs, Dr. Veress Endre utca 6.

megközelítés busszal

helyszín megközelítése busszal

megközelítés autóval

a helyszín megközelítése autóval

A rendezvényen való részvétel belépődíjhoz kötött. A jegyek elővételben 700 forintba, a helyszínen 900 forintba kerülnek.

A rendezvénynek a MATE is vendége lesz. Asztalainknál elsősorban a Magyar Társasjátékdíjas játékokkal fogunk – terveink szerint négyen – partikat vezetni.

Ezt már olvastad? : 51st State – társasjáték ajánló
(2011.07.31.)

Itt lehet hozzászólni !