Mi is ott leszünk: Társasjátékok Ünnepe 2013

Társasjátékok Ünnepe

Miközben lázasan készülődünk a ma kezdődő pécsi rendezvényre, és dolgozunk a Játékfejlesztői útikalauz újabb változatán, valamint különféle karácsonyi cikkeken, mindeközben már a következő hét végén esedékes Társasjátékok Ünnepére is készülünk.

kép a tavalyi rendezvényről

A Társasátékok Ünnepe november 30. és december 1. között kerül megrendezésre az Erzsébetligeti Színházban, a 1165 Budapest, Hunyadvár utca 43/b címen, szombaton 10-20h-ig, vasárnap 10-19h-ig. A rendezvény fő szervezője a Társasjátékos Klub és a Nebuló Alapítvány. A belépődíj felnőtteknek 1200, gyerkeknek 700 forint, ám 2700 forintért családi jegy is kapható.

Több mint 70 asztalon lehet kipróbálni majd különféle játékokat, valamint itt kerül megrendezésre a Társasjátékos Olimpia döntője is. Számos meghívott vendég mellett mi is ott leszünk, és várjuk az érdeklődőket társasjátékokkal és szabálymagyarázattal.

Asztalainkon nem csak rövidebb játékidejű, családi típusú társasjátékokat próbálhatod ki, hanem összetettebb játékokat is. Ha úgy gondolod, hogy a társasjátékok nem vehetik fel a számítógépes játékokkal a versenyt, vagy sok társasjátékot ismersz, de kimaradt az életedből néhány klasszikus, kiemelten számítunk a látogatásodra.

Keresd fel a MaTE standját!
Előjelentkezési lehetőség gyakorlottabb játékosoknak

Bizonyos játékokra elő is jelentkezhetsz, ezzel segítve, hogy a játék biztosan bemutatásra kerüljön – és legyen rá elég jelentkező.
Hogy milyen játékokat viszünk biztosan magunkkal, annak listáját – a jelentkezési lehetőséggel együtt – itt találhatod:

További információk a rendezvény egyéb programjairól:
Társasjátékok Ünnepe – A rendezvény hivatalos weboldala
Ezt már olvastad? : Elder Sign ismertető
(2013.05.15.)

Itt lehet hozzászólni !