Éjszakai társasjáték

Ha vannak olyan elvetemültek, kiknek fejében az fordul meg, hogy jó lenne társasjátékozni egy múzeumban éjszaka, rövidesen kiélhetik vágyaikat két településen is, Esztergomban és Budapesten.

Crokinole

Magyarországon 2014-ben június 21-én lesz a Múzeumok Éjszakája, amikor a megfelelő karszalag birtokában múzeumról múzeumra vándorolhatnak a látogatók, s lesz (legalább) két hely, ahol társasjátékok mellett pihentethetik gyaloglásban megfáradt tagjaikat.

Társasjáték a Duna Múzeumban

Esztergomban ezen alkalommal a programhoz csatlakozó múzeumok a játékot választották közös tematikai kiindulópontnak, s ehhez a legszorosabban kapcsolódva az egyik helyszínen az Esztergomi Társasjáték Klub tagjai várják a játszani vágyókat.

Helyszín: Duna Múzeum, Esztergom, Kölcsey utca 2.
Időpont: 2014.06.21. szombat, 12h-24h

Társasjáték a Szépművészeti Múzeumban

CarcassonneA másik lehetőséget pedig Budapesten találjátok.

Egyesületünket még május 17-ére (Európai Múzeumok Éjszakája) invitálta a Szépművészeti Múzeum, amikor is a friss Toulouse-Lautrec kiállítással összhangban francia tematikus programokat szerveztek.

Ehhez igazodva mi is tematikusan illő társasjátékokkal vonultunk fel. Most pedig előttünk az ismétlés lehetősége, s természetesen nem hagyjuk ki.

Helyszín: Szépművészeti Múzeum, Budapest, Dózsa György út 41.
Időpont: 2014.06.21. szombat, 18h-22h

Ezt már olvastad? : Társasjáték vásárlási tanácsok (2. rész)...
(2011.12.21.)

Itt lehet hozzászólni !