Éjszakai társasjáték - Magyar Társasjátékos Egyesület

Éjszakai társasjáték

Ha vannak olyan elvetemültek, kiknek fejében az fordul meg, hogy jó lenne társasjátékozni egy múzeumban éjszaka, rövidesen kiélhetik vágyaikat két településen is, Esztergomban és Budapesten.

Crokinole

Magyarországon 2014-ben június 21-én lesz a Múzeumok Éjszakája, amikor a megfelelő karszalag birtokában múzeumról múzeumra vándorolhatnak a látogatók, s lesz (legalább) két hely, ahol társasjátékok mellett pihentethetik gyaloglásban megfáradt tagjaikat.

Társasjáték a Duna Múzeumban

Esztergomban ezen alkalommal a programhoz csatlakozó múzeumok a játékot választották közös tematikai kiindulópontnak, s ehhez a legszorosabban kapcsolódva az egyik helyszínen az Esztergomi Társasjáték Klub tagjai várják a játszani vágyókat.

Helyszín: Duna Múzeum, Esztergom, Kölcsey utca 2.
Időpont: 2014.06.21. szombat, 12h-24h

Társasjáték a Szépművészeti Múzeumban

CarcassonneA másik lehetőséget pedig Budapesten találjátok.

Egyesületünket még május 17-ére (Európai Múzeumok Éjszakája) invitálta a Szépművészeti Múzeum, amikor is a friss Toulouse-Lautrec kiállítással összhangban francia tematikus programokat szerveztek.

Ehhez igazodva mi is tematikusan illő társasjátékokkal vonultunk fel. Most pedig előttünk az ismétlés lehetősége, s természetesen nem hagyjuk ki.

Helyszín: Szépművészeti Múzeum, Budapest, Dózsa György út 41.
Időpont: 2014.06.21. szombat, 18h-22h

Ezt már olvastad? : Társasjáték fejlesztők napja II – gyors...
(2012.03.11.)

Itt lehet hozzászólni !