Társasjáték Határok Nélkül IX (társasjáték verseny)

2014 november 15-én (a börzénkkel egy napon és egy helyszínen) az Árpád Gimnázium játékszakkörének lelkes szervezői immár kilencedik alkalommal rendezik meg a Társasjáték Határok Nélkül versenyt, amelyben minden korosztály megmérettetheti magát.

Agricola (17+-os kategória)

A nevezés hat kategóriában, három korosztályban lehetséges. Ezekből négy kategória választható 16 éves korig, míg öt legalább 17 éves játékosok számára, és kettő 21 éves vagy ennél idősebb játékosok számára.

Számunkra különösen kedves az “M” kategória, mely nevét a Magyar Társasjátékdíjról kapta, s amelyben idén az idei játékdíj legjobb három játékával lehet versenyezni. (Az Escape azért marad ki a versenyből, mert kooperatív.)

Nevezni november 10-ig ezen a címen lehetséges:
http://www.tarsasjatek.csztkft.hu/

Ugyaninnen letölthető valamennyi versenyen résztvevő játék szabálya is.
Gyakorlási lehetőség személyesen az iskola szakkörén vagy egyéb társasjátékos klubban (lásd országos klublista).

A versennyel kapcsolatos fontosabb adatok:
Időpont: 2014. november 15., szombat, 8:30
Helyszín: Árpád Gimnázium (Bp. III. Nagyszombat u. 19.)
Nevezési díj: 800 Ft/fő, mely tartalmazza a terembérleti és nevezési díjat, valamint a verseny alatt fogyasztható szendvicsek és üdítők árát is.

carcassonne

Mi az egyesülettel 2010 óta minden évben kilátogatunk a versenyre. A szervezésről és a lebonyolításról csak jó szavunk van. A részvételt mindenkinek szívesen ajánljuk, akiben megbújik a versenyszellem.

Ezt már olvastad? : Spiel des Jahres győztes társasjátékok 2014-b...
(2014.07.14.)

Itt lehet hozzászólni !