Társasjátékos adománygyűjtés 2014

Tavaly is hírt adtunk Leaxe – 2011-ben indított – karácsonyi adománygyűjtő akciójáról, s idén is figyelmetekbe szeretnénk ajánlani ezt a lehetőséget, amit most már Flyinghair (lfg-s Essen-járó) játékostársunk is munkájával támogat.

aukció

Ha valaki még nem tudná, ez az érdekes ötlet társasjáték árverés és jótékonysági akció ötvözete.

Mindezt a BoardGameGeek-en megvalósítva a résztvevők társasjátékaikat ajánlják fel árverésre. A megadott határidőig érkező ajánlatok közül természetesen a legmagasabb nyer. A nyertes az előre meghatározott módon megkapja a játékot, s az ajánlat összegét természetesen ki is fizeti.

adományS itt jön be a képbe a második összetevő: a játék ellenértékeként fizetett összegnek egy előre meghatározott minimum részét valamilyen jótékony célra kell átutalni.

Az eddigi három akció sikerült annyira jól, hogy Leaxe idén is belevágott, és október óta várja a felajánlásokat.

A részvételhez két feltétel szükségeltetik: célszerű rendelkezni BGG accounttal, és el kell fogadni a lista elején megfogalmazott feltételeket. Ha valaki együtt kíván működni a szervezővel, a linkelt BGG oldalon elolvashatja a részletes leírást.

Ha valamelyikőtök licitálna, vagy szeretne csatlakozni eladóként és adomány felajánlóként, már csak kb egy hete van rá, hogy megtegye ezt.

Ezt már olvastad? : Milyen a magyar társasjátékos 2013 (teszt ere...
(2013.03.26.)

Itt lehet hozzászólni !