Elkezdődött a Társasjátékos Olympia

Társasjátékos Olympia

Tegnap hirdette ki a Nebuló XXI. Alapítvány és a 15. kerületi Társasjátékos Klub a Társasjátékos Olympia szabályait. Ezzel elkezdődött az az országosan meghirdetett verseny, melynek végén a legjobb játékos társasjátékos olimpiai bajnoki címet szerez. Az olimpia célja, hogy “minél többen játszanak, akár olyanok is, akik nem szoktak“.

A verseny helyi selejtezőkkel kezdődik, ahonnan a legjobb játékos (vagy játékosok) jutnak tovább az országos döntőbe. Az országos döntőben való részvételhez 5 játékban kell minél több pontot szerezni. A pontozásnál számít a helyezés és az ellenfelek száma is. A játszott játékok kiválasztása a szervezők belátására van bízva.

Az országos döntő játékait ezzel szemben már kötöttek, nevüket előírja a szabályzat. A továbbjutóknak a 7 csoda, a Carcassonne, a Dicsőség Rómának, a Dominion, az Offboard, a Small World, a Qwirkle és a Wizard játékokban kell jeleskedniük.

A jelentkezés bárki számára nyitott. Jelentkezni a jelentkezési űrlap kitöltésével lehet. Korhatárra vonatkozó megkötés nincs. A szervezők iskolák jelentkezését is szívesen várják.

Kapcsolódó anyagok:
A Társasjátékos Olympia szabályai
Jelentkezési űrlap

Itt lehet hozzászólni !