ADÓ 1%

Szükségünk van a támogatásodra

Te is segíthetsz!

Non-profit szervezetként a működésünk nagyban függ mások segítségétől. Ha szeretnéd támogatni a tevékenységünket és hozzájárulni a társasjátékozás népszerűsítéséhez, ajánld fel nekünk adód egy százalékát!

product-img
Adószámunk

18710003-1-13

Ha így teszel, jövőre is biztosan lesznek klubok, lesz Magyar Társasjátékdíj és sokak számára elérhető marad a társasjátékozás öröme.

4 dobókocka, olló

Teljesen megjavítani az autódat és megmenekülni a támadó zombik elől.

Vágd ki az oldal aljáról a jelölőket! Tegyél egy zombit a pázsitra. Ez jelzi, hogy kezdetben egy zombi támad rád. A barikádod kezdetben teljesen ép, tedd a kalapácsot a tízesre. Az autód kezdetben 0 százalékos készültségű, tedd a csavarkulcsot a nullásra. A pisztolyt tedd a megölt zombikat számláló csúszka nullás mezőjére.

A játék öt fázisból áll, ezeket ismételd addig, míg nyersz, vagy veszítesz!

Növelsz a zombik számát annyival amennyivel az autód állapota alatti „Zombi szintenként” mező előírja. Minél jobb állapotban van az autód, annál több zombi fog jönni körönként!

Fogd a kezedbe a dobókockákat, majd oszd el őket tetszés szerinti arányban a játéktér három területe (Pázsit, Barikád, Garázs) között. Minden kocka egy, az adott területhez tartozó akciót fog végrehajtani a következő fázisban.

Haladj végig azokon a területeken, ahová az előző fázisban dobókockát helyeztél. Vedd kézbe a terület kockáit, dobj velük, majd értékeld ki a dobásodat a területnek megfelelően!

Pázsit: Minden ide helyezett kocka egy, a zombikra leadott lövést jelképez. Minden legalább hármas dobással sikeresen lelőttél egy zombit. Minden lelőtt zombiért vegyél le egy zombit a pázsitról és csúsztasd eggyel feljebb a pisztolyt.

Barikád: Minden legalább hármas dobás eggyel csökkenti a barikádodban felhalmozódott sebzést, csúsztasd eggyel feljebb a kalapácsot.

Garázs: Minden legalább ötös dobás 10 százalékkal javítja az autód állapotát, siker esetén csúsztasd eggyel feljebb a csavarkulcsot. Figyelem! Minél jobb állapotú az autód, annál több zombi fog a következő kör elején érkezni!

Minden zombi, amit nem tudtál lelőni kárt okoz a barikádodban, húzzál be értük egy-egy sebzést a „Barikád életerő” jelölőn. Ha a barikádod életereje elfogy a zombik áttörték a védelmedet és elkaptak, vesztettél.

Ha a „Megölt zombik” jelölő a sáv utolsó mezőjére kerül, válassz egyet az alábbi jutalmak közül. Ezt követően nullázd a számlálót és kezdd el újra számolni a zombikat a következő jutalomért. A jutalmak:

  • - Pusztíts el minden zombit
  • - Javíts egy egységet az autón
  • - Javíts 3 egységet a barikádon
  • - A következő kör elején nem támadnak fel új zombik

Csatlakozz hozzánk